S-au repezit proștii la păreri despre ce a zis tipul ăsta ca muta la pulă

Ca să discute multe site-uri de știri și o grămadă de oameni despre tine e greu. Trebuie să fii parlamentar, trebuie să donezi sume imense pentru săraci, trebuie să te lupți pentru a ocupa locul 1 mondial la tenis, trebuie să câștigi la Românii au Talent, trebuie să faci ceva impresionant.

Sau trebuie pur și simplu să postezi pe facebook că o să arunci o femeie în fața metroului.

Nu știu dacă-l știți voi pe Colonelu Morteni, e un tip dintr-un sat din Dâmbovița, care iese atât de des pe afară încât ai crede că a prins rădăcini în casă. Tipul e bolnav mintal, nici nu cred că mai știe cum arată drumurile neasfaltate de la el din sat, iar asta nu pentru că le-au asfaltat cei de la primărie, ci pentru că, la fel cum am zis și mai sus, tipul iese atât de des din casă încât ai crede că s-a contopit cu scaunul de la calculator și că are legate de picioare niște greutăți de 120 de kile, care îl pun în situația de a fi incapabil să se deplaseze în afara casei. Nu e un bolnav mintal dintr-ăla care seara salivează în timp ce își face planuri despre cum îi va spinteca țeasta vecinei de 82 de ani pentru a îi fura pensia de 300 de lei, ci e mai domestic ca să zic așa, e genul cu care poți să faci glume și să râzi, iar asta până când îți spintecă țeasta cu un briceag. Glumesc, v-am spus și mai sus, e domestic, puteți pune mâna pe el, ce căcat.
Deci, pe scurt, Colonelu Morteni, pe numele său real Enache Ionuț, este un tip pașnic care urcă clipuri pe youtube, care are probleme mintale și care nu prea iese din casă. Lucru pe care îl puteați afla și voi în maxim 2 minute dacă vă interesa. Pe om îl cunosc de ceva timp, culmea e că am și vorbit cu el săptămâna trecută, deci pot să vă zic că e un om cu care poți să discuți multe chestii, ba chiar are și haz, iar dacă e să discuți cu el, din 5 în 5 minute îl vei auzi cum se plânge de faptul că îi e frig și că nu are lemne pentru foc, asta în timp ce soarbe suc din sticlă și pufăie o țigară dintr-un pachet de țigări de abia început. A, și îi place să între în discuții contradictorii și îi mai place să își bată pula de proști. Cui nu îi place?

Acum câteva zile își făcea rutina zilnică, adică intra în discuții contradictorii și enerva proști pe internet. Și la un moment dat i-a spus unuia că el va arunca o femeie în fața metroului, că el comunică cu Dumnezeu și că asta i-a poruncit, că de acum scopul lui este să arunce femei în fața metroului, ce sloboz.
Nu e vreo chestie neobișnuită pe care ar spune-o Colonelul Morteni, adică el zi de zi spune chestii de un trilion de ori mai irealizabile, amuzante și bolnave. Știți câte lucruri a făcut Colonelu Morteni din câte a zis? Cam câte picioare de lemn are Prigoană, adică 1 – acel lucru este faptul că a ieșit acum 2 luni din casă pentru mai bine de o oră. 

Chestia e că dumele spuse de Colonelu sunt ca niște frânghii aruncate de pe o barcă într-o apă plină cu oameni cărora le dau târcoale niște rechini, nu mulți se prind de ele (ați văzut ce chestie creativă am făcut aici?). Chestia tristă nu e că proștii nu-și dau seama că Colonelu joacă la cacealma, ci că proștii care scriu pe site-urile de știri nu își dau seama că Colonelu joacă la cacealma. E o diferență semnificativă, că proștii din a doua categorie vor influența și mai mulți proști la rândul lor, până în situația în care mintea le va făta cele mai haioase scenarii.
Pe final vreau să vă zic că e ok, puteți dormi liniștiți, mai e până când vor circula metrourile și prin Morteni. În plus, va dura și mai mult până vor face ăștia stații de metrou prin casa lu’ Colonelu Morteni, ca să poată arunca și el pe cineva în fața metroului. Eu zic că în următorii 200 de ani puteți sta liniștiți.

4 thoughts on “S-au repezit proștii la păreri despre ce a zis tipul ăsta ca muta la pulă

  1. Cum să nu iasă dacă se cacă, că are buda afară. Închipuie-ți cum îl cuprinde frigul pe iarna asta pe la coaie și-n curu’ ala transpirat de la atâta stat pe scaun, stând pe capacu de plastic furat de la groapa de gunoi a satului (sau furat de la vecini în timp ce trecea in „vizită” pe la ei) pus peste lemnu budei. Mai amenință ca un aurolac pe facebook, bineînțeles dacă il mai lasă vecina la ea-n priză cu prelungitoru ca să-și tragă curent. (până când o violează ca să-i fure pensia de 300 de lei, ca să-și plătească curentu, și să mai pufăie din țigări.)

    1. Am vazut. Niste ratati toti cei care l-au luat in serios si l-au adus in situatia de fata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *