Prostul anului 2017: Alex Alvarez

Ca să ajungi prostul anului e destul de dificil. În primul rând, trebuie să fii imun la ceea ce eu numesc „simțul penibilului”. Trebuie să te degradezi în ultimul hal ca să atragi atenția. E destul de ușor dacă faci clipuri pe iutub – minți, îți pui pizda la înaintare prin clipuri, copiezi proști de prin afară, mănânci rahat, scoți piese pe bandă rulantă, deși tu n-ai treabă cu muzica, orice, numa să te bage oamenii în seamă.
În al doilea rând, trebuie să fii perseverent. Trebuie să livrezi conținut de căcat, rareori cel mult mediocru, iar asta cât mai des. Exact asta caută publicul pe net, că oamenii nu vor conținut care să îi depășească, ci vor conținut banal, comun și pasabil, eventual și cu ceva umor la fel de slab ca și cel al lui Doru Octavian Dumitru. Asta vor privitorii, ceva cu care să se asocieze, să zică „heh, ce mare căcat, puteam să fac și eu chestia asta, tipul ăsta e la fel de prost ca și mine. îmi place!”.

Cel mai mult m-a uimit la Alex Alvarez perseverența. Ce faci după ce scoți una-două-trei piese de căcat și toți oamenii ok din jurul tău încep să își bată pula de tine, te trolează, iar în cele din urmă te transformă într-o memă a internetului? Orice om normal, care nu e atât de prost încât să îi curgă scuipat din gură, se lasă. Lasă capul plecat și admite faptul că a fost curva atenției pe internet. Nu și Alex Alvarez, care a scos a patra piesă. Și a cincea. Bă, și ar fi fost ok dacă ai fi observat o evoluție, dacă ai fi vomitat în gură din ce în ce mai puțin când îi ascultai piesele pe care le scoate. Mă, dar nu merge treaba așa cu Alex, ăsta scoate mizerii din ce în ce mai jalnice. Că așa a văzut el pe la alții, că trebuie să zâmbești, să nu ai simțul penibilului și să aspiri la o gloată mare și proastă de abonați. Din partea mea poate să aspire până i se înfundă traheea, nu mă deranjează sau ceva. De asta a și primit titlul de „prostul anului 2017”, că a spulberat competiția. Dacă până ieri ultimele două locuri de pe lista celor mai jalnice și neapreciate persoane de pe youtube-ul românesc erau ocupate de Mimi și Marilu, de astăzi le ocupă Alex Alvarez. Pe toate două.
Aș mai scrie despre cât de prost ești, că sigur a ajuns articolul ăsta și la tine, ba chiar aș putea să înșir atâtea motive încât să îți acord titlul de „prostul anului” și pe următorii 8 ani, însă la ce bun? O să ajungi la aceeași concluzie, că sunt un frustrat, un trist, dar mai ales un invidios. Așa că ia pula și nu te mai mira de ce ne batem joc de tine când scoți câte o mizerie.

One thought on “Prostul anului 2017: Alex Alvarez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *