Cercetătorii au demonstrat că oamenii care cred în horoscop au un IQ mai mic decât cel al unui sac plin cu căcat

Deși pentru multă vreme omenirea s-a confruntat cu această dilemă și a crezut că nu va găsi un răspuns pertinent, se pare că cercetătorii au elucidat în sfârșit una dintre cele mai populare enigme, iar acum pot să ofere un răspuns valabil, însă care nu va fi pe placul multora – da, conform Briciului lui Occam, oamenii care cred în horoscop au un IQ cu mult sub cel al unui sac plin cu căcat.

Sfatul cercetătorilor britanici este următorul: atunci când ieșiți cu o tipă la suc și aceasta vă întreabă ce zodie sunteți, relaxați-vă, iar apoi ridicați-vă ușor de la masă, timp în care va trebui să îi spuneți că sunteți zodia futăciosului de femei raționale. Apoi plecați, fără să plătiți consumația, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Tot cercetătorii au mai spus că treaba asta n-are cum să se întâmple și în cazul sexului opus, că noi, bărbații, nu avem timp să ne gândim la ceva ce ține de astrologie, noi mai de grabă ne-am întreba dacă e ok să ne curățăm și în nas cu bețișoarele de urechi.

One thought on “Cercetătorii au demonstrat că oamenii care cred în horoscop au un IQ mai mic decât cel al unui sac plin cu căcat

  1. Ciudată comparația. .nu cred ca era cazul pentru așa ceva. .părerea mea despre horoscop este identica cu a ta. .Dar mai cred și ca depinde de luna în care ești născut faptul ca suntem diferiți ca și caracter ..ceva pozitiv este și în horoscop ..întradevăr o mare prostie faza cu ce li se întâmplă azi balanțelor sau cacaturi de genu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *