Se scrie „Logan Paul” dar se citește „cel mai ratat om din lume”

Pe youtube-ul românesc sunt o grămadă de oameni de la foarte ratați în sus. Dintre toți, Ilie’s vlogs este exemplul perfect al zicalei „ratatii nu au rețineri, ratatii fac orice pentru audiență”. Motive sunt o grămadă, de la lins cactuși și până la faptul că a încercat să facă focul în casă cu casa.

Dacă e să dăm un ochi și peste youtube-ul din afară, atunci Ilie’s vlogs nu mai pare atât de nașpa. Sunt unii care îl fac pe Ilie’s vlogs să pară cel mult mediocru. Cel mai bun exemplu este cel mai ratat om posibil pe care l-am văzut pe youtube, adică Logan Paul. E tipul de care își bat constant pula PewDiePie, H3h3Productions și alți youtuberi care chiar fac chestii mișto pe youtube. Nu au ăia de la Zewa baxuri de hârtie igienică câte motive pot invoca când zic că Logan Paul este de căcat.
Omul ăsta a mers în Pădurea spânzuraților din Japonia, iar acolo ghiciți peste ce a dat? Hai că nu e greu să vă dați seama. Problema nu e asta, problema e că ratatul a filmat cadavrul, a făcut haz pe seama lui, s-a dus acasă, a editat clipul și l-a urcat pe youtube. Gen ca și cum ar fi normal să filmezi cadavre, să îți bați pula de ele și apoi să urci clipul pe youtube.

Desigur că a fost pulit din toate părțile și clipul a fost dat jos. Vedetele i-au zis că e un redus mintal, a pierdut contracte importante, a pierdut fani, a pierdut până și bucățica aia de demnitate pe care o mai avea. Și aici vine partea mișto. Știți care a fost scuza lui? Că a fost o greșeală și că îi pare rău. Bă, scuza asta ar fi mers dacă îi scăpa cuiva la nervi două așchii de pumni în meclă sau dacă lua un iaurt cu caise de la magazin și îl scăpa pe tejghea atât de tare încât se împrăștia până pe casa de marcat. Dar scuza cu „a fost o greșeală” nu merge și atunci când filmezi un cadavru spânzurat de care îți bați joc, iar după te duci acasă, revezi la montaj scenele de câteva ori, apoi urci clipul pe internet. Se numește debilitate mintală, lucru pe care îl poate sesiza oricine dacă se uită la clipurile lui. Pula bun simț și respect față de tradiții, de oameni și de orice din jur, el o arde aiurea fiindcă îl urmăresc câteva milioane de copii care-s cu 10% mai proști decât el și îl aplaudă.

Mai trist e că acum două zile tipul chiar a făcut un clip în care încearcă să convingă lumea să nu se mai sinucidă și că el e un om bun. Mi s-a umplut pula de lacrimi și alta nu. E ca și cum m-aș duce la magazin, aș vedea-o pe femeia de serviciu necăjită, i-aș pune piedică, iar după aș împroșca-o cu iaurt cu caise din cap până în picioare, i-aș da două șuturi la coaste și i-aș zice „nu mai fiți necăjită, viața merge înainte”.

Morala e că nu e nicio morală, doar că trebuie să fii foarte prost să urmărești și să susții un asemenea căcat de om.

4 thoughts on “Se scrie „Logan Paul” dar se citește „cel mai ratat om din lume”

  1. Si dupa asta, apare un titlu de articol cu poza lui Logan Paul pe Twitter:
    „Logan Paul: I didn’t realised that people who commit suicide kill themselves”
    Acum încerc sa procesez.
    Încă nu am reușit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *