Despre

Mă cheamă Ciprian, am 20 și am deschis blogul ăsta ca să am un loc unde să scriu ce-mi trece prin cap, fără aluzii ieftine și cu o super durere în pulă.

Scriu ce vreau și când vreau, probabil o să trântesc un text pe aici o dată pe zi sau la două zile, iar asta nu pentru că nu aș avea ce să scriu, ci pentru că sunt sătul de scris. Dacă rezonezi cel puțin la fel cum o fac eu și îți place ce scriu pe aici, citește. Dacă te deranjează limbajul vulgar, cinismul, mitocănia și ești deranjat de ce scriu, plimbă ursul. Nu te deranja să îți dai cu părerea în necunoștință de cauză despre ce postez pe aici și nici nu încerca să îmi spui ce și cum să scriu, că știi tu mai bine. Mă piș pe critica voastră și nu dau doi bani pe ea, oricât de utilă ați crede voi că e.

Nu vreau să fim prieteni virtuali, să facem glume între noi și să văd ce căcaturi vă mai debitează mintea pe Facebook. Nu că mă cred prea bun, dar nu am de ce. Poate doar dacă ești vreo tipă mișto și vrei să îmi sugi pula în semn de recunoștință pentru faptul că ai râs la vreo chestie spusă de mine, atunci da. Eu nu spun la nimeni dacă tu nu spui la nimeni.

În rest, dacă îți place ce scriu pe aici și vrei să mai citești chestii scrise de mine, revino când vrea pula ta.