Alex Stoian e fix ceea ce urăște. Adică e un „nepot”.

Alex Stoian e un tip care urcă clipuri pe youtube în care vorbește despre fitness. Nu e nimic neobișnuit în asta, mai sunt o grămadă de tipi care fac asta în România, însă Alex e diferit de toți, iar asta nu pentru că iese în evidență cu ceva sau pentru că e prea bun, ci pentru faptul că e atât de plin de el încât te face să-l disprețuiești instant. Omul are și un dereglaj mintal, zice „biceps” o dată la câteva propoziții, lucru pe care o să îl fac și eu în acest articol, așa, în semn de solidaritate. Biceps.

Bă, e ok să fii plin de tine, să nu mă înțelegeți greșit, însă e ok doar atunci când te bazezi pe ceva. La Alex nu stă treaba așa, el e atât de plin de el și are impresia că le știe pe toate doar din simplul fapt că și-a lucrat mușchii și i-a umflat cu hormoni și proteine. Că știm cu toții asta, că dacă îți lucrezi mușchii, atunci nu doar că o să arăți estetic mai bine, ci o să devii atât de deștept încât glandele tale salivare îți vor produce un tip de salivă foarte special. Atât de special încât dacă scuipi pe cineva între ochi îl vei vindeca de orice, inclusiv de lepră și de prostie. Biceps.

Revenind cu picioarele pe pământ, știți că zilele trecute Ilie și-a șters toate clipurile de pe canal. Am discutat și eu despre asta aici. Bun, pe lângă mine și-au dat mulți cu părerea, majoritatea dintre ei neavând nimic de spus,  iar de departe cel mai complexat superficial dintre ei a fost Alex Stoian. Omul ăsta a făcut un clip în care reacționa la clipul lui Sucre, care și-a dat și el cu părerea despre moldovean, iar în același timp își spunea și el opinia despre situație, despre Sucre, despre moldovean. Bine, că și-a spus opinia e mult spus, că omul nostru Alex a considerat că ar fi ok să ne insulte lobii parietali, așa că a început să râdă de Sucre că bea bere în clipuri (în timp ce el în clip bea vin de butuc, ca un adevărat connaisseur), a continuat arătându-și bicepsul și țipând ca o gorilă de la zoo care nu primește banane, ci doar coji, ca să vedeți și voi, săracilor, ce mult a evoluat el și ce biceps mișto are, iar mai apoi l-a făcut pe ăsta gras, sărac și prost. Ah, și l-a făcut în repetate rânduri „nepot”, iar din câte am înțeles eu, cel puțin din perspectiva lui Alex, „nepot” înseamnă om prost, fals și invidios. Sau ceva de genul. După nu știu ce a mai zis, e imposibil ca cineva să fi stat 40 și ceva de minute să asculte căcaturile debitate de el. Biceps.

Pur și simplu, Alex Stoian a avut un moment special când a făcut clipul, pe care puțini pot să îl aibă în viața asta, acela de a atinge apogeul prostiei. Omul a spus o mulțime de căcaturi nefondate, părea sigur de ce îi debitează mintea, iar în același timp urla ca o gorilă. După asta, la vreo zi distanță sau ceva, Sucre a făcut un clip în care și-a bătut pula de Alex așa cum trebuie – a coborât la nivelul lui și l-a bătut fix acolo, la nivelul lui. După marea muie, Alex a avut două variante principale – fie se scutura de praf, se ridica și îi arăta lu’ Sucre că el are pula mai mare, fie se scutura de praf, își cerea scuze și mergea cu coada între picioare o perioadă. Știți ce variantă a ales Alex? Aia a treia, de a ignora muia primită și de a îi scoate disstrack, că așa a văzut el că se face pe youtube, ce pizda mă-sii.
Numa’ că nu i-a mers, așa că a șters disstrack-ul mai repede decât saltă greutățile la piept, iar în cele din urmă a ales să fie și mai „nepot” și să își ceară scuze. După ce a fost evident că nu asta a fost intenția lui. Bine, e clar pentru toată lumea că și-a cerut scuze după ce a văzut că mii de oameni îi spun că e prost și că greșește, însă gestul contează, nu? Uite, acum nu mai râde de Sucre că bea bere, că e gras și sărac, iar pe lângă asta, culmea, spune că îi pare rău. Ce om bun e el. Asta până data viitoare când va zice de altul că e sărac, prost, invidios pe Ilie și nefutut, deși nu are o bază reală a acestor afirmații. Nu uitați, Alex Stoian este și cel mai probabil va rămâne un „nepot”. Biceps.

5 thoughts on “Alex Stoian e fix ceea ce urăște. Adică e un „nepot”.

  1. Salut Cristian,ti se pare fondat acest articol?
    Ca mie unul nu prea,apreciez faptul ca iti aperi prietenul si am spus ca regret prin ceea ce am facut.
    Dar nu vad rostul tau in aceasta poveste!

    1. Nici eu nu îi văd rostul morcovului în salata Boeuf, dar uite că totuşi face parte din ea. Unii ar spune că o face mai gustoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *